17 квітня, з нагоди Всесвітнього дня довкілля, в бібліотеці №11 відбулася презентація книги доцента кафедри прикладної економіки Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості Андрія Вісловуха «Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності».


Автор розкрив присутнім роль раціонального та збалансованого харчування в життєдіяльності людини, види та класифікацію забруднювачів харчових продуктів та сучасний погляд на генетично модифіковані продукти. Автор книги навів слова відомого кухара Хосе Андреса: «Їжа – це національна безпека. Їжа – це економіка. Це робоча зайнятість, енергія, історія. Їжа для людей є всім. Усі повинні знати не тільки що вони їдять, але и про наслідки свого ставлення до харчування». Пан Андрій люб’язно подарував бібліотеці книгу із побажаннями міцного здоров’я, головною складовою якого є – раціональне й збалансоване харчування.